Devapo careconceptLine combi-steamer

Workshop Hybride Koken.

Meld u aan voor deze gratis workshop en ontdek hoe u binnen een mum van tijd heerlijke én gezonde maaltijden op tafel heeft staan voor gemiddeld minder dan 50% van het dagbudget.

Helaas zitten de workshops voor dit jaar vol. Wij zijn volop in de voorbereidingen van workshops voor volgend jaar. Wilt u op de hoogte gebracht worden als er een nieuwe workshop op de agenda staat? Laat dit ons dan weten door onderstaand formulier in te vullen.

  Breng mij op de hoogte.  Bel mij voor een workshop of demonstratie op afspraak.


  Locatie: Stikker 28, Asten

  Deelnamekosten: gratis

  Ook tijdens de workshop houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.


  OVER DE WORKSHOP.

  Hybride Koken is een kooktechniek waarbij verschillende gerechten tegelijk gekookt en geregenereerd worden om ze even later op hetzelfde moment met de juiste gaarheid uit te serveren. Het voordeel van Hybride Koken is dat u als zorg- en gastvrijheidsmedewerker al na een korte introductie in staat bent om heerlijke én gezonde maaltijden te koken voor gemiddeld minder dan 50% van het dagbudget. De maaltijden staan in een mum van tijd op tafel. Hoe dit kan en hoe het precies werkt laten wij u graag zien en ervaren in deze workshop.

  Het enige wat wij hiervoor gebruiken is de careconceptLine combi-steamer en enkele afdekbaren schalen. Er komen verder geen pannen of potten aan te pas. De workshop duurt 3 uur waarin u de mogelijkheid krijgt om zelf aan de slag te gaan en van het eindresultaat te proeven. U wordt ontvangen met vers bereide lekkernijen uit onze ovens en gaat naar huis met een leuk extraatje.


  DE WORKSHOPLEIDERS.

  Martijn Veltman.

  Rob van den Broek.

  Storing? +31(0)88-0884670
  Hotline.
  Volg ons.