convoMulticooker demodagen

Er staan momenteel geen convoMulticooker demodagen op de agenda. Een demonstratie op afspraak kan natuurlijk altijd! Maak hiervoor een afspraak door ons te bellen of onderstaand formulier in te vullen.

Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen!

  Contact.  Locatie: Stikker 28, Asten

  Deelnamekosten: gratis

  Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


  OVER DE WORKSHOP.

  Maak kennis met de veelzijdigheid van Devapo’s nieuwste bereidingsapparatuur: de convoMulticooker. Hij kookt, bakt, frituurt, stooft, grilt, schroeit, roostert, gaart onder druk, stoomt, konfijt en dat alles in rap tempo en met een perfect resultaat. Tijdens de demodagen laten wij u kennis maken met de kracht van deze veelzijdigheid voor uw keuken. De demodag wordt exclusief georganiseerd voor iedereen die werkzaam is in de professionele keuken.

  Of u nu werkzaam bent in een grootkeuken, Dark Kitchen, mice-en-place keuken, ambachtskeuken of zorgkeuken; de convoMulticooker is dankzij zijn flexibiliteit en hoge mate van automatisering overal inzetbaar. De demonstratie duurt ongeveer 2 uur waarin u de mogelijkheid krijgt om zelf aan de slag te gaan en van het eindresultaat mag proeven. U wordt ontvangen met vers bereide lekkernijen uit de convoMulticooker en gaat naar huis met een leuk extraatje.


  DE DEMO FACILITATOR

  Devapo Martijn Jansen Culinair Adviseur

  Martijn Jansen

  Culinair Specialist

  Storing? +31(0)88-0884670
  Hotline.
  Volg ons.