Service.

Wij ontzorgen u.

As it should be.

Onder het mom ‘we take care’ staat Devapo Service graag voor u klaar. Onze servicespecialisten kennen uw apparaten door en door. Dit in combinatie met onze doelgerichte aanpak en passie van onze mensen, maken dat wij met dit aanbod met vertrouwen naar de toekomst kijken. Samen met u, voor u.

Service aanvraag?

Klik hier.

Preventief onderhoud.

Wij helpen u graag jaarlijks of meerjaarlijks uw apparaten te onderhouden voor continuïteit in uw keuken. Wat mag u van ons verwachten? • Betrouwbaar en oprecht partnerschap • Adequate oplossing op maat • Vakkundig en hoogopgeleide servicespecialisten • Maximale ontzorging.

Interventies.

Mocht u onverhoopt toch een probleem hebben, dan kunt u 7 dagen per week 24 uur per dag direct contact opnemen met ons Team. Ons landelijk werkend team van specialisten ontzorgt u dan graag. Alle benodigde materialen/onderdelen zijn in de servicebussen standaard aanwezig. Zo kunnen wij u altijd direct van dienst zijn. Vanzelfsprekend zijn wij ook op feestdagen voor u bereikbaar.

Service pakketten

Met een onderhoudscontract profiteert u van vele extra's

transport

Geleverd in stijl.

Devapo Service heeft landelijk continu verschillende bussen rond rijden die voorzien zijn van alle onderdelen of materialen voor uw apparaat. Onze specialisten zijn daardoor in staat om snel ter plaatse te komen.

“Heeft u service gerelateerde vragen? Dan kunt u mij direct bereiken via het nummer 088-0884670

Storing? +31(0)88-0884670
Hotline.
Volg ons.