Over ons.

Devapo.

De nieuwe standaard in food processing

Met meer dan 20 jaar ervaring is Devapo een autoriteit op het gebied van food processing. Met onze brede range van producten, systemen en concepten, bieden wij oplossingen voor de zorg, gastronomie, industrie en retail.

Missie.

Devapo is een innovatief bedrijf dat met passie werkt aan complete en passende oplossing voor voedselverwerking in de zorg, gastronomie, industrie en retail. We willen de beste partner zijn voor onze klanten. We besteden daarom aandacht aan de ontwikkeling van onze teamleden, zodat we samen met onze klant het optimale resultaat kunnen bereiken. Precies zoals het zou moeten zijn.

Visie.

De bereiding van voedsel heeft grote invloed op de kwaliteit daarvan. Devapo weet dat als geen ander en wil hier meer bewustzijn voor creëren. Wij willen de nieuwe standaard zetten: de beste bereiding voor het optimale resultaat. Dagelijks werken we met toewijding aan de meest innovatieve oplossingen om de kwaliteit van voedsel te verhogen.

Kennismaken?

Neem contact op en bezoek één van onze vestigingen.

Neem contact op.

ontmoet het team


De drijfkracht achter Devapo.

Door onze open organisatie en samenwerkingscultuur, stimuleren wij de ontwikkeling van onze teamleden en zorgen we voor de juiste spirit. Kennisdeling en samenwerking zijn hierin belangrijk: daardoor kan elk teamlid zich individueel ontplooien en met passie werken aan de producten van Devapo.

Quality - Devapo staat voor kwaliteit.

Met onze professionele service en onze duurzame en efficiënte manier van werken, streven wij ernaar om de hoogste kwaliteit in food processing te leveren. Door gebruik te maken van nieuwe technieken, zorgen we ervoor dat deze kwaliteit wordt verhoogd.

Development - Met het oog op de toekomst.

Devapo onderscheidt zich door groei en potentie te zien in de markt en écht het verschil te maken. Door te innoveren en te ontdekken, zorgen we altijd voor een passende oplossing waarbij een persoonlijke benadering centraal staat.

Service - Altijd bereid om verder te gaan.

Het serviceteam van Devapo bestaat alleen uit ervaren en gecertificeerde specialisten die proactief werken aan onderhoud en service in het algemeen, wat efficiënter is en de klant extra kosten bespaart. Voor mogelijke storingen is Devapo 24/7 bereikbaar en heeft eventueel specialisten beschikbaar, wat zeer wordt gewaardeerd door klanten die een 24/7 bedrijf hebben. Voor ons is een klant als een partner, die kan vertrouwen op onze aanwezigheid en kennis. Precies zoals het zou moeten zijn.

Integrity - De basis van betrouwbaarheid.

Integriteit is voor Devapo niet alleen een kernwaarde, maar ook een startpunt voor alles wat we doen. Daarbij draait het om de aanwezigheid en kennis van het team, de klantenservice of het eindresultaat van de klant zijn oven; alles begint en eindigt met professionaliteit en transparantie. De klant moet niet met minder genoegen nemen.

Passion - Hart hebben voor de zaak.

Bij Devapo is teamgeest een vanzelfsprekendheid, maar elke collega met zijn / haar taak en expertise realiseert zich goed dat het belang van de klant het belang van ons bedrijf is. Werken met unieke producten van topkwaliteit is een van de motivaties, omdat het hele team blindelings kan vertrouwen op consistente prestaties.

Commitment - Aandacht voor elk detail.

Vanaf het eerste contact met de klant tot ver na de inbedrijfstelling, besteden we voortdurend en nauwkeurig aandacht aan de ambities van onze klant / partner. Of het nu gaat om consulting, een strak schema, ondersteuning tijdens de implementatie of een ‘total care’-oplossing, bij Devapo passen we de samenwerking met onze klanten aan.

Bekijk onze vacatures. Klik hier.
Storing? +31(0)88-0884670
Hotline.
Volg ons.