Nieuws.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen.

01-09-2020

Meld u aan voor de gratis workshop Hybride Koken

Ontdek hoe u binnen een mum van tijd heerlijke én gezonde maaltijden op tafel heeft staan voor gemiddeld minder dan 50% van het dagbudget. Meld u aan voor van één van onze workshops op 7 oktober, 4 november of 2 december.

Aanmelden.

26-05-2020

Devapo lanceert innovatieve zijafzuiging

Met trots presenteren wij onze nieuwste innovatie: de zijafzuiging. De zijafzuiging is in eerste instantie ontworpen om extra bescherming te bieden tegen hete dampen en om een optimaal werkklimaat te behouden. De zijafzuiging biedt echter nog veel meer…

Lees verder

06-04-2020

Devapo en TNO ontwikkelen speciaal programma om mondkapjes in oven te steriliseren

Door de coronacrisis heerst er op dit moment een schrijnend tekort aan beschermingsmiddelen in zorginstellingen. Daar wordt nu dan ook uit noodgreep onze combi-steamers gebruikt om mondkapjes te steriliseren voor hergebruik. Om er zeker van te zijn dat sporen en virussen (alsmede COVID-19) op de mondkapjes worden uitgewist, hebben wij in samenwerking met TNO een speciaal programma samengesteld.

Lees verder

13-01-2020

Devapo ontvangt KFC Customer Maniac Award

Tijdens de Horecava 2020 werd Devapo door Kentucky Fried Chicken verrast met de Customer Maniac award: ‘For great partnership in supporting KFC BENELUX’. We zijn supertrots en vereerd om deze award te krijgen als waardering voor onze goede samenwerking.

Devapo genomineerd voor Horecava Innovation Award met de Convotherm ConvoSense

Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat de door Devapo aangedragen innovatie ConvoSense is genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2020! Deze kunstmatige intelligentie (a.i.) technologie is zeer vooruitstrevend, een visionaire manier van maaltijdbereiding. Tijdens de Horecava openingsdag, maandag 13 januari 2020, zal de winnaar bekend gemaakt worden. Kom Devapo zeker bezoeken op stand 02.107.

Devapo's FitKitchen gepresenteerd tijdens HOST 2019

Billy Thompson, productmanager bij Merrychef presenteert een voorbeeld van ons nieuwste FitKitchen Retail Concept, met de Merrychef e2s en de Convotherm mini. Beide met geïntegreerde afzuiging en gemakkelijke toegang voor onderhoud in een zelfstandige keukenunit.

20-10-2019

Devapo ontvangt award tijdens Host Milaan!

Tijdens de Host in Milaan heeft Devapo de award voor best presterende partner EMEA van Convotherm in ontvangst mogen nemen. We zijn supertrots en vereerd om deze begeerde award mooie opsteker te krijgen als waardering voor het succesvol jaar en de oplossingen die Devapo te bieden heeft. Geweldig symboliek voor de 20 jaar samenwerking.

16-10-2019

Devapo lanceert nieuwe website!

Bekijk vanaf heden onze nieuwe website!

Storing? +31(0)88-0884670
Hotline.
Volg ons.