klik hier voor een gratis toegangsticket

Van 26 t/m 29 september kunt u ons tijdens de Meat Expo en Broodway treffen op de stand van onze partner Jade NV. Daar presenteren wij onze Multicooker, Blast Chiller-Freezer-Cooker en de nieuwe Nano: De compactste professionele combi-steamer ter wereld. Aan de lopende band organiseren wij demonstraties waarbij u kunt genieten van al het lekkers dat in onze Multicooker en Nano bereid wordt. Trek ondertussen gerust één van onze experts aan zijn of haar mouw voor het geven van een geheel vrijblijvend advies. Wilt u er zeker van zijn dat u op een bepaalde dag en tijdstip te woord kan worden gestaan? Geen probleem! Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter voor het maken van een afspraak. Heel graag tot ziens op de Meat Expo en Broodway!

Maak een afspraak

Wilt u er zeker van zijn dat u op een bepaalde dag en tijdstip te woord kan worden gestaan op de beurs? Geen probleem! Laat hieronder uw gegevens achter, dan bellen wij u terug voor het maken van een afspraak.

Ik accepteer de Algemene voorwaarden van Devapo en erken dat ik op de hoogte ben gesteld van en toestemming geef voor de verwerking van mijn persoonsgegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Hartelijk dank voor uw registratie!
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later opnieuw.

Deel dit event.

Andere evenementen.