Ook dit jaar zijn wij weer te vinden op de Horeca Expo in Gent. Tijdens deze editie ligt de nadruk op technologie, digitale oplossingen, delivery, vending & take-away. Wij ontvangen u graag met onze Brabantse gastvrijheid. Onze culinaire experts demonstreren aan de lopende band. Kom gerust langs voor geheel vrijblijvend advies of geniet van het lekkers dat in onze ovens bereid wordt. Wilt u er zeker van zijn dat u op een bepaalde dag en tijdstip te woord kan worden gestaan? Geen probleem! Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter voor het maken van een afspraak. Heel graag tot ziens op de Horeca Expo!

Maak een afspraak.

Wilt u er zeker van zijn dat u op een bepaalde dag en tijdstip te woord kan worden gestaan op de beurs? Geen probleem! Laat hieronder uw gegevens achter, dan bellen wij u terug voor het maken van een afspraak.

Ik accepteer de Algemene voorwaarden van Devapo en erken dat ik op de hoogte ben gesteld van en toestemming geef voor de verwerking van mijn persoonsgegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Hartelijk dank voor uw registratie!
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Ververs de pagina (ctrl + F5) en probeer opnieuw of neem contact met ons op via het nummer 0880884600 of het mailadres info@devapo.nl.

Deel dit event.

Andere evenementen.