De missie van de HCA (Hospital Caterers Association) is het bevorderen, ontwikkelen en verbeteren van de normen van catering in ziekenhuizen en zorginstellingen. Het jaarlijkse HCA Leadership and Development Forum, dat de grootste groep zorgaanbieders binnen de nationale gezondheidsdienst en de particuliere sector in alle 4 de naties van het VK vertegenwoordigt, is het belangrijkste evenement van het jaar voor de vereniging van ziekenhuiscateraars. Met meer dan vierhonderd afgevaardigden en tot wel 85 exposanten, biedt het HCA forum een fatastische gelegenheid om te netwerken, te leren en vermaakt te worden. Loop tijdens uw bezoek aan het forum ook gerust eens bij ons de stand op. Wilt u er zeker van zijn dat u op een bepaalde dag en tijdstip te woord kan worden gestaan? Geen probleem! Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter voor het maken van een afspraak. Heel graag tot ziens op het HCA forum!

Maak een afspraak.

Wilt u er zeker van zijn dat u op een bepaalde dag en tijdstip te woord kan worden gestaan op de beurs? Geen probleem! Laat hieronder uw gegevens achter, dan bellen wij u terug voor het maken van een afspraak.

Ik accepteer de Algemene voorwaarden van Devapo en erken dat ik op de hoogte ben gesteld van en toestemming geef voor de verwerking van mijn persoonsgegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Hartelijk dank voor uw registratie!
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Ververs de pagina (ctrl + F5) en probeer opnieuw of neem contact met ons op via het nummer 0880884600 of het mailadres info@devapo.nl.

Deel dit event.

Andere evenementen.