retail.

retail

Samen en lekker

Overal en altijd kunnen eten. Door onze drukke levensstijl zijn consumenten sneller geneigd om onderweg vlug een warme hap/snack te kopen. Op street food markten, petrol stations, shop-in-shop, supermarkten, to-go formules ect. Food retail groeit snel en dat vereist een flexibele oplossing. Wij bieden met Merrychef de ultieme oplossing die zich onderscheid in pure snelheid.


Wilt u meer weten?

Neem contact op.
“De producten van Devapo zijn zeer gebruiksvriendelijk en snel.”

Uw markt in ontwikkeling

Marktontwikkelingen als gezondheidsbeleving, puur en eerlijke smaak, convenience en echte authenticiteit van de zaak bepalen steeds meer het bezoekgedrag van de consument.

Supermarkt, station, winkelcentrum of tankstation, Devapo biedt met Merrychef en Convotherm de oplossing:

  • Merrychef inbouw high speed ovens
  • Merrychef high speed ovens
  • Convotherm inbouw combi-steamers
  • Convotherm combi-steamers
  • Convotherm bakovens
  • convoChill blast chiller-freezers en nog veel meer

U bent als onder-nemer altijd op zoek naar de juiste herkenning in de retail, met telkens weer het zoeken naar de juiste mix tussen gastvrijheid, kwaliteit van het geboden product en het uiteindelijke ‘bedrijfsrendement’.

Uw mogelijkheden

Voor de toekomst wachten er nieuwe uitdagingen. Profileren naar de markt toe en het bieden van een herkenbaar ‘concept’, zijn de sleutels tot succes. Devapo wil partner zijn om u te helpen met het verder optimaliseren van uw werkmethodes om samen een maximale eindresultaat te bereiken door samen te investeren en kosten te besparen. Investeringen worden gedaan op basis van meetbare zaken zoals kwaliteit van het product, flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid, rendement en de commitment/servicegerichtheid van de leverancier. Devapo biedt oplossingen op maat met de beste technologie gesteund door een team van hoog opgeleide specialisten, waarbij respect, integriteit en professionaliteit steeds onze uitgangspunten zijn.

Een kijkje in de keuken,

Onze merken voor de retail
Bekijk alle retail producten van Devapo.
Bekijk producten.
Storing? +31(0)88-0884670
Hotline.
Volg ons.