gastronomie.

gastronomie

Keuze voor authenticiteit.

Devapo biedt binnen haar concept gastronomyLine, Merrychef, Convotherm en convoChill doelgroepgerichte oplossingen op maat voor de gastronomy sector. Met onze hoogwaardige Advanced Food Processing Technology bieden wij bereidings- en regenereeroplossingen passend bij uw situatie (vers, koelvers, Sous Vide, diepvries, convenience producten). Met de topmerken gastronomyLine, Merrychef, Convotherm en convoChill bieden wij een oplossing die geheel is afgestemd op uw doelgroep. Op basis van onze jarenlange ervaring binnen uw doelgroep, geven onze gespecialiseerde teams u graag een advies op maat. Altijd met een professionele, transparante en persoonlijke benadering. Samen met u, voor u.


Wilt u meer weten?

Neem contact op.“Devapo heeft ons tijdens de tweede lockdown geholpen om met minimaal risico om te schakelen naar bezorgmenu’s. In een middag tijd leerden ze ons hoe we met onze bestaande Convotherm combi-steamer heerlijke en gevarieerde sous vide maaltijden konden bereiden. We konden diezelfde avond al leveren!”

Roel, Chefkok
Cateringservice en Partycentrum
Van de Putten

Devapo Convotherm combi-steamer sous vide Van de Putten

Uw markt in ontwikkeling

Marktontwikkelingen als gezondheidsbeleving, puur en eerlijke smaak, convenience en echte authenticiteit van de zaak bepalen steeds meer het bezoekgedrag van de consument.

Restaurant, hotel, cafetaria, bakker, slager, groenteboer of poelier, Devapo biedt met speciaal ontwikkelde gastronomyLine en Convotherm de oplossing:

  • gastronomyLine inbouw convectieovens
  • gastronomyLine convectieovens
  • Convotherm inbouw combi-steamers
  • Convotherm combi-steamers
  • Convotherm bakovens
  • convoChill blast chiller-freezers en nog veel meer

U bent als onder-nemer altijd op zoek naar de juiste herkenning in de gastronomie, met telkens weer het zoeken naar de juiste mix tussen gastvrijheid, kwaliteit van het geboden product en het uiteindelijke ‘bedrijfsrendement’.

Uw mogelijkheden

Voor de toekomst wachten er nieuwe uitdagingen. Profileren naar de markt toe en het bieden van een herkenbaar ‘concept’ zijn de sleutels tot succes. Devapo wil partner zijn om u te helpen met het verder optimaliseren van uw werkmethodes, voor het bereiken van een maximaal eindresultaat door samen te investeren en kosten te besparen. Investeringen worden gedaan op basis van meetbare zaken zoals kwaliteit van het product, flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid, rendement en de commitment/servicegerichtheid van de leverancier. Devapo biedt oplossingen op maat met de beste technologie, gesteund door een team van hoog opgeleide specialisten, waarbij respect, integriteit en professionaliteit steeds onze uitgangspunten zijn.

Een kijkje in de keuken,

Onze merken voor de gastronomie
Bekijk alle gastronomie producten van Devapo.
Bekijk producten.
Storing? +31(0)88-0884670
Hotline.
Volg ons.