Branches.

Deze gebieden zijn voor ons bekend terrein.

Altijd op zoek naar de juiste oplossing op maat. Voor iedere doelgroep en voor u als unieke klant. Dit voor de doelgroepen zorg, gastronomie, industrie en retail.

Onze branches.


zorg

Onze betrokkenheid.

Commitment naar de zorgbehoevende medemens staat centraal in de zorgwereld. Zoeken naar de juiste mix tussen een persoonlijke 'zorg op maat' benadering met een optimale product dienstverlening meetbaar en transparant. Met de speciaal ontwikkelde careconceptLine en hotAir productlijn, onderscheidend in veiligheid, gebruiksgemak en duurzaamheid, streven wij naar volledige ontzorging.

gastronomie

Keuze voor authenticiteit.

De veranderende consument stelt steeds hogere/andere eisen aan de gastronomie. Eetpatronen veranderen, ontwikkelingen als gezondheidsbeleving, puur en eerlijke smaak, convenience en echte authenticiteit van de zaak bepalen steeds meer het bezoekgedrag van de consument. Onze gastronomyLine en Convotherm vraagt en biedt als geen ander het uiterste in design, snelheid en kwaliteit.

industrie

Streven naar maximale rendement.

Wanneer de hoogste eisen worden gesteld aan continuïteit van uw productieproces en een maximaal rendement van het product tegen de laagst mogelijke operationele kosten geldt, dan biedt Devapo met onze "heavy duty" industrialLine voor u de enige oplossing. Proces controle is een vanzelfsprekendheid voor u, maar ook voor ons! Samenwerking en partnerschap staan voorop voor het bereiken van de gestelde doelstellingen, altijd 7 dagen per week, 24 uur per dag.

retail

Snel en lekker.

Overal en altijd kunnen eten. Door onze drukke levensstijl zijn consumenten sneller geneigd om onderweg vlug een warme hap/snack te kopen. Op streetfoodmarkten, petrol stations, shop-in-shop, supermarkten, to-go formules etc. Food retail groeit snel en dat vereist een flexibele oplossing. Wij bieden met Merrychef de ultieme oplossing die zich onderscheidt in pure snelheid.

Storing? +31(0)88-0884670
Hotline.
Volg ons.